top of page

Obra nova

 

A dPAC, S.L. podem  construir-vos la casa a mida, adequant-la a les vostres necessitats. 

 

Disposem dels mitjans i d'una experiència de més de 30 anys que ens permet assessorar-vos i estudiar en profunditat el vostre projecte i, si cal, mostrar-vos les millors solucions a les dificultats que presenta qualsevol projecte constructiu.

 

Considerem que la finalitat de tota empresa com la nostra és satisfer els clients materialitzant el seu projecte amb la més alta qualitat i passió pel detall.

Oficines i comerços

 

Cada empresa vol transmetre una imatge corporativa adequada al seu sector: serietat, organització, dinamisme, joventut, tradició... és per això que apostem per buscar un estímul visual i ambiental que atregui el seu target o usuari.

 

Amb aquesta idea, realitzem a la perfecció cada petit detall que doni l'ambient i les sensacions desitjades pel nostre client fent el que faci falta per a fer realitat el projecte executiu elaborat per l'arquitecte.

Reformes i rehabilitació

 

Des del naixement de la nostra empresa, érem conscients de la importància de la rehabilitació en el nostre territori.

 

La rehabilitació és el futur de molts edificis d'habitatges, naus industrials, locals comercials o cases unifamiliars, on els seus propietaris hi aboquen una il·lusió, ja que rehabilitar, és sinònim de conservar el patrimoni col·lectiu, embellint i millorant l'entorn.

 

Des de dPAC,S.L., som conscients de la importància de la rehabilitació, per això disposem de mètodes i solucions per tal d'aconseguir el resultat més fidel a la seva idea, i així poder materialitzar els seus projectes.

bottom of page